Startsida / Inlägg
DET HÄR ÄR EN PLUS-ARTIKEL

Måns: ”Jag har fått feeling nu”

av Tobbe Ek

Måns: ”Jag har fått feeling nu”

Nu har jag varit på ambassadörsresidenset i Wien och sett Måns sjunga Heroes och mingla. På den här bilden har Måns precis klappat mig rumpan och väst i mitt öra: – Jag har fått feeling nu. (För er som får för er saker: han SKÄMTADE)  
Anton Ewald Benjamin Ingrosso christer björkman Danny Saucedo Dotter eric saade esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Jon Henrik Fjällgren Liamoo Lisa Ajax loreen Mariette Hansson Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson sanna nielsen schlager
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB