Startsida / Inlägg

Börjar dagen med kalsong-FAIL

av Tobbe Ek
Bild 2016-02-04 kl. 08.27.09
Inte så lyckad look i tv.

Jag var precis med och lämnade en liten rapport i vårt morgonprogram AB Morgon. Trodde så klart att jag skulle komma undan med att sitta i tröja och kalsonger när vi körde Skype. Men så kom jag på att jag glömt kepsen så jag reste mig för att hämta den. Så alla kollegorna i kontrollrummet fick se mig i fillingarna. Tur att det inte gick ut i sändning…

Idag börjar repen i Scandinavium kl 10.50. Då är jag självklart på plats och bloggar om allt som händer, så häng med då!

Anton Ewald Benjamin Ingrosso christer björkman Danny Saucedo eric saade esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Lina Hedlund Lisa Ajax loreen melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB