Startsida / Inlägg

Mordförsök – eller bara en tejprulle?

av Tobbe Ek

Jag har väntat med att skriva om det här i jakt på mer bevis. Men nu kan jag inte hålla inne med det mer. Jag misstänker starkt att någon i produktionen försökte ta livet av oss i pressen under fredagens repetitioner i arenan.

För plötsligt, från ingenstans, damp en projektil ner rakt i scengolvet vid min kompis Anders som satt bakom mig på parkett. En livsfarlig projektil som hade kunnat döda precis vem som helst. Till exempel mig om den hade landat 20 centimeter längre fram.

Jag ägnade efterfesten åt att samla bevis för att hitta den skyldige. Men ingen vill erkänna.

Andra ville hävda att det var en liten liten tejprulle som en kranförare hade råkat lämna vid kameran längst ut på kranen och att det var ett ärligt misstag. Men jag vet nog! Jag ska hitta den skyldige!

Med vänlig hälsning
Foliehatten

alcazar Benjamin Ingrosso David Lindgren david lindgren esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Jon Henrik Fjällgren Lina Hedlund loreen melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland saade sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori, Patric Hamsch
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB