Startsida / Inlägg

Gissa Melodifestival-artisten

av Tobbe Ek

Bild 2018-02-04 kl. 11.06.21Ser ni vem jag har försökt smygta en bild på här? Ni behöver vara mycket schlagernördiga, eller otroligt specialintresserade för att lista ut det på den här suddiga bilden, men det är en Outtrigger.

Och inte vilken Outtrigger som helst utan Joakim Agnemyr som lite oväntat lyckades nästla sig in på efterfesten. Tills några timmar före sändningen hade han inte ens koll på att det var dags för deltävling, men med rätt kontakter lyckades han charma till sig en biljett till efterfesten åt både sig själv och sin syster.

Anton Ewald Benjamin Ingrosso christer björkman Danny Saucedo eric saade esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Lina Hedlund Lisa Ajax loreen melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB