Startsida / Inlägg

Här är Alcazar-låten som Björkman ratade till Melodifestivalen

av Tobbe Ek

Alcazar lägger alltså ner och avslutar med en avskedsturné i höst. Samtidigt släpper de idag en ny singel som också blir officiell Pride-låt i år. Enligt våra uppgifter är det här en omarbetad version av den låt som Christer Björkman inte ville ha med i Melodifestivalen.

unnamed

”In the name of love” är skriven av Joy och Linnea Debb.

Den hade nog inte vunnit, men jag kan ändå se att den borde ha haft en plats i tävlingen. Alcazar bjuder ju alltid på show och det är kul att de inte gör samma typ av låt som ”Blame it on the disco”. Vad tycker ni? Borde den ha fått vara med i Melodifestivalen?

alcazar Anton Ewald Benjamin Ingrosso christer björkman Danny Saucedo eric saade esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Lina Hedlund loreen melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB