Startsida / Inlägg
DET HÄR ÄR EN PLUS-ARTIKEL

Nu behåller de Anna Books parfym-reklam

av Tobbe Ek
artikelbild

Nu behåller de Anna Books parfym-reklam

På dagrepet behåller man Anna Books parfymreklam med PH-Smail den här veckan. Inklusive Davids efterföljande slapstick-humor om att parfymen ger honom kväljningar. Ett skådespeleri som inte är Davids ljusaste stund. Jag tycker så synd om honom när manusförfattare och regissör skriver generiska manusgrejer som inte är anpassade efter det som...
Anton Ewald Benjamin Ingrosso christer björkman Danny Saucedo eric saade esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Jon Henrik Fjällgren loreen Mariette Hansson melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland sanna nielsen schlager Wiktoria Johansson
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB