Startsida / Inlägg

Stiko Per gör Lotta Engberg-kalypso

av Tobbe Ek

Stiko Per Larssons Titta vi flyger är svensk trubadur som vill tralla sig till en härlig stund på scenen, komplett med ååh-ååh-ååh-parti att sjunga med. Jag letar i huvet efter rätt ord för att beskriva kompet, Markus Larsson får mig att hitta kalypso. Japp. Kalyso. Typ Lotta Engbergs Fyra bugg och en coca cola. En Lotta Engberg-kalypso alltså. Jaha, det hade jag inte förväntat mig i Melodifestivalen 2018.

alcazar Benjamin Ingrosso David Lindgren david lindgren esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Jon Henrik Fjällgren Lina Hedlund loreen melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland saade sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Felix Blom
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB