Startsida / Inlägg

TV4 har snott åt sig Edward af Sillén

av Tobbe Ek

Ni som sagt att ni saknat humorn i Melodifestivalen, som tycker att det var bättre när Petra Mede, eller, Sarah Gina Helena, eller Gina och Danny, eller Gina plus massor av folk, eller Måns Christine Dolph, ledde programmet.

Ja, ni får nog tyvärr vänta till efter Melodifestivalen och byta kanal till TV4.

För TV4:s nya storsatsning ”Stjärnornas stjärna” har inte bara Petra Mede som programledare utan även Edward af Sillén på manus och regi.

Nu är mitt vår-jobb offentligt! 🙏 Efter två år med fokus på teater/show kliver jag nu tillbaka in på TV, för första gången på riktigt sen Eurovision 16! Känns skitkul!! Ett underhållningsprogram på TV4 som startar lördagen efter Mello-finalen. Ett helt nytt tv-program – "Stjärnornas Stjärna". Ett slags Mästarnas Mästare, fast inom musik. 8 artister får kliva utanför sin comfort zone och utmanas i olika genrer varje vecka. Från Latin till Opera till Country mm. Tittarna bestämmer vem som behärskar genren bäst och röstar ut en artist i veckan tills bara en återstår. I vår expertpanel; Den briljanta Jan Gradvall tillsammans med ljuvliga sångpedagogen Zannah Hultén. Programledare: Världens bästa Petra Mede. Artisterna som tävlar är allt ifrån Ola Salo och Ace Wilder till Wiktoria, Tommy Nilsson och Linda Pira. Så kul!!! Missa inte detta! 🔥 #tv4 #premiär17mars

A post shared by Edward af Sillén (@edwardafsillen) on

Edward är ju den som legat bakom manus och regi för samtliga Melodifestivalen som jag nämnt ovan, och dessutom Sveriges Eurovision-sändningar 2013 och 2016.

TV4 har dessutom smart tablålagt ”Stjärnornas stjärna” så att det sänds varje lördag med start veckan efter Melodifestivalen och med final veckan före Eurovision song contest.

Det borde för övrigt innebära att Edward är ledig igen för att hinna kommentera Eurovison. Jag hoppas det, för er tv-tittares skull.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

alcazar Anton Ewald Benjamin Ingrosso carola david lindgren David Lindgren esc Henric von Zweigbergk loreen mede melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland saade sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB