Startsida / Inlägg

Veckans lunchpåse

av Tobbe Ek

Jag behövde ta en påse med mig hemifrån för att packa ner saker i och den blir givetvis min lunchpåse också till arenan, eftersom vi i princip sitter fast i ishallen hela dagen på jobb utan möjlighet att ta rast.

Då uppenbarade sig den här skönheten bland alla Hemköps- och Coop-påsar.

Givetvis var det självklart att låta Alyona Lanskaya följa med till Malmö igen. Hon var ju den vitryska artisten som tävlade här i Malmö 2013 och hade så enormt mycket merchandise-mutor med sig att allt inte ens fick plats i påsen.

Jag använder fortfarande hennes mugg som te-kopp på jobbet.

alcazar Benjamin Ingrosso David Lindgren david lindgren esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Jon Henrik Fjällgren Lina Hedlund loreen melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland saade sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Felix Blom
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB