Startsida / Inlägg

Benjamin tvingades be om ursäkt – igen

av Tobbe Ek

Benjamins presskonferens är precis över. Han fick rätt vettiga frågor. Bland annat tvingades han be om ursäkt för reaktionsvideon där fans uppfattat det som att han sagt olämpliga saker om andra medtävlande.

Benjamin bad verkligen helt om ursäkt, men jag är ledsen över att han inte förklarade tydligare när det gäller San Marino, att han aldrig kallade låten, eller artisterna, för low budget. Det han kommenterade var hur tv-produktionen såg ut. Och den var extremt lågbudget!

alcazar Anton Ewald Benjamin Ingrosso christer björkman Danny Saucedo eric saade esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Lina Hedlund loreen melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB