Startsida / Inlägg

Benjamin tvingades be om ursäkt – igen

av Tobbe Ek

Benjamins presskonferens är precis över. Han fick rätt vettiga frågor. Bland annat tvingades han be om ursäkt för reaktionsvideon där fans uppfattat det som att han sagt olämpliga saker om andra medtävlande.

Benjamin bad verkligen helt om ursäkt, men jag är ledsen över att han inte förklarade tydligare när det gäller San Marino, att han aldrig kallade låten, eller artisterna, för low budget. Det han kommenterade var hur tv-produktionen såg ut. Och den var extremt lågbudget!

alcazar Benjamin Ingrosso carola david lindgren David Lindgren esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Jon Henrik Fjällgren loreen melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland saade sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB