Startsida / Inlägg

Danmarks vikinga-etno är lite för välfönad

av Tobbe Ek
Foto: Stina Stjernkvist/TT
Foto: Stina Stjernkvist/TT

Danmarks Rasmussen har fönat sitt hår lite extra ikväll tillsammans med sina också välfönade vikingabröder. Det blir faktiskt lite komiskt när de är så välfönade, men ändå ska vara mäktiga krigare på erövring. Eller vad det nu är de ska vara. Jag hade föredragit lite mindre välfönat för trovärdighetens skull.

Foto: Stina Stjernkvist/TT
Foto: Stina Stjernkvist/TT

Men låten är musikalpampig och Rasmussen gör ett starkt framträdande. Jag tror att han kan vara säker på en finalplats. Det här känns nordiskt och med nationell etnoprägel och det brukar funka i Eurovision.

Taggar danmark
alcazar Benjamin Ingrosso carola david lindgren David Lindgren esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Jon Henrik Fjällgren loreen melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland saade sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB