Startsida / Inlägg

Han är ett monster – hon sjunger om dem

av Tobbe Ek
Foto: Peter Wixtröm
Foto: Peter Wixtröm

Det är inte bara Benjamin Ingrosso som har stöd av en Eurovision-vinnare. Saara Aalto som sjunger om ”Monsters” har stöd från ett monster. Det visade Mr Lordi när han under fredagen besökte Eurovision i Lissabon.

Foto: Peter Wixtröm
Foto: Peter Wixtröm

Finska YLE har gjort sin dyraste satsning på Eurovision någonsin i år och kastar nu fram sitt sista ess ur rockärmen för att ge Saara Aalto en extra skjuts inför finalen, genom att låta den tidigare finska Eurovision-vinnaren visa sitt stöd på plats i Eurovision-byn.

Foto: Peter Wixtröm
Foto: Peter Wixtröm
alcazar Benjamin Ingrosso David Lindgren david lindgren esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Jon Henrik Fjällgren Lina Hedlund loreen melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland saade sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori, Patric Hamsch
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB