Startsida / Inlägg

Här drar Benjamin till Portugal

av Tobbe Ek

Nu är den svenska delegationen på väg till Lissabon. Benjamin Ingrosso och svenskgänget samlades för en liten stund sen på Arlanda och vinkade hej då till närvarande press innan de tog sig genom säkerhetskontrollen.

Jag hade inte möjlighet att vara där tyvärr, men tack vare min goda vän Anders, som också rapporterar för Mix Megapol från Eurovision och är med och gör Radioplays podd Schlagerfesten så kan jag ändå visa er lite hur det såg ut.

Alltså det är ju rätt coolt att ha sitt eget bagage. Det ser Benjamin också ut att tycka…

Och här är delar av gänget han har med sig.

Bakom Bwnjamin ser ni på ytterkanterna Olivia Hessel och Therese Hädinggård från Benjamins skivbolag TEN och där emellan Sveriges delegationschef Karin Gunnarsson, som ju är Christer Björkmans kronprinsessa och de senaste åren börjat slussas in för att ta över hans arbete i Melodifestivalen när han går i pension om några år. Sen Annika Enmalm som är den svenska delegationens presschef och så Lotta Furebäck som är nummeransvarig.

Svenskgänget har Benjamin-jackor också. Och en Edward af Sillén mitt i allting som givetvis ska kommentera tävlingen. Det är faktiskt något som gör mig avundsjuk på er som tittar hemma. För på plats i Lissabon går man ju miste om de svenska kommentatorerna!

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

alcazar Anton Ewald Benjamin Ingrosso carola david lindgren David Lindgren esc Henric von Zweigbergk loreen mede melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland saade sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB