Startsida / Inlägg

Klädkaos efter svenskarnas förlorade bagage – scenkläder försvunna

av Tobbe Ek

Det är ju betydligt fler svenskar på plats i Lissabon än Benjamin Ingrosso med sällskap.

Lukas Meijer
Lukas Meijer

Min polska Eurovision-reporterkollega Simon uppmärksammar mig på ett svenskt klädkaos som uppståt på grund av förlorat bagage mellan Stockholm och Portugal.

Polen ställer upp med låten ”Light me up” med dj:n Gromee tillsammans med den svenska sångaren Lukas Meijer. Låten är bland annat skriven av svenska Mahan Moin och det är Lukas och Mahan som har förlorat sina bagage på flyget från Stockholm till Portugal för några dagar sen.

Mahan Moin Foto: Robin Lorentz-Allard
Mahan Moin Foto: Robin Lorentz-Allard

Det gör att alla scenkläder, men också allt annat, smycken, kläder och så vidare har försvunnet och de har inte fått några besked om var bagaget tagit vägen eller när eller ens om de kommer att få det tillbaka.

Därför kommer hela det polska gänget på scenen att idag repa i andra kläder än de tilltänkta scenkläderna. Trist så klart, men av lojalitet så ställer sig hela gänget på scenen i repetitionskläder. Vi får hoppas att bagaget snart återfinns, annars blir det ut och shoppa i Portugal.

 

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

alcazar Anton Ewald Benjamin Ingrosso carola david lindgren David Lindgren esc Henric von Zweigbergk loreen mede melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland saade sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB