Startsida / Inlägg

Pridelåts-artisten och Idol-deltagaren i Benjamins kör

av Tobbe Ek
Foto: Thomas Hanses / EBU
Foto: Thomas Hanses / EBU

På den här bilden från backstage på Eurovision kan ni också se vilka som sjunger i Sveriges kör. Tyvärr inte en jättetydlig bild, men ni kanske känner igen Lars Säfsund längst bort som körat mycket i Melodifestivalen.

Sen har ni Greg C Curtis som tävlade i Idol 2016. Och Evelina Schönberg Olsén som ofta varit den som hjälpt Linda Bengtzing med sången när hon tävlat i Melodifestivalen. Och Evelina släppte också Pridelåten Kärleken är vi 2016.

Och sen om vi fortsätter närmare Benjamin Stran Cetin och närmast honom Maria Hazell om jag ser rätt.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

alcazar Anton Ewald Benjamin Ingrosso carola david lindgren David Lindgren esc Henric von Zweigbergk loreen mede melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland saade sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB