Startsida / Inlägg

Det kom en schlagermuta till jobbet

av Tobbe Ek

IMG_5815Igår innan jag gick hem från kontoret så hade jag fått ett bud. I schlagertider kan man bara ana vad som kan tämnkas dyka upp och givetvis kom budet i en rosa påse. Den var fylld med fjäderboor, de här discobolls-glasen och nån form av blinkande lampor som man sätter på mobilen och antagligen är tänkt att vifta med i arenan.

En mardröm för elektricitetsknarkare som undertecknad som får panik när batteritiden understiger 89 procent, men samtidigt en lite skojsig grej att vifta med så klart för fans av alla dess slag.

När ni ser schlagerartisterna springa runt med de där discobollsdryckerna så vet ni att det alltså är ett företag som vill synas i Mellosammanhang med sin ”schlagerdrink” som är en blandning mellan en päronlikör och en apelsinläsk. För det här lär knappast bara ha skickats till mig som journalist. det har antagligen skickats i stor mängd till alla medverkande artister också.

Den blinkande lampan ska jag se till att ge till något barn som kommer tycka att den är jätteskoj att använda i arenan.

alcazar Benjamin Ingrosso David Lindgren david lindgren esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Jon Henrik Fjällgren Lina Hedlund loreen melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland saade sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Felix Blom
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB