Startsida / Inlägg

Här står jag med en schlagerlegendar – och Shirley Clamp

av Tobbe Ek

På premiären av Sanna Nielsens show ”Mitt Sanna jag” hamnade jag bredvid Shirley Clamp på min ena sida. Och på den andra en annan schlagerlegendar! Fantastiska Beatrice Järås Landgren som koreograferat både Lena Philipssons Dansa i neon och Lotta Engbergs Fyra bugg och en coca-cola.

IMG_0030

Beatrice, gift med Nisse Landgren, är skådespelare, dansare och koreograf och har bland annat uppträtt med Eartha Kitt på Berns. Snacka om att jag hade världens bästa bordsdamer!

IMG_0035

Det var första gången jag träffade Nisse också. Mycket trevligt!

alcazar Benjamin Ingrosso carola david lindgren David Lindgren esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Jon Henrik Fjällgren loreen melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland saade sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Felix Blom
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB