Startsida / Inlägg

Konspirationsteorin kring stjärnskottet Bishara

av Tobbe Ek

Bishara Morad har gjort stabila rep rakt igenom den här veckan. Det är nästan svårt att tro att det här är första gången han står på en scen över huvud taget.

Foto: Peter Wixtröm

Man blir alldeles fylld av konspirationsteorier om att han har drillats sedan födseln i nåt laboratorium som föder fram barnstjärnor och släpptes ut därifrån av Laila Bagge lagom tills han kunde skaffa sig 100 000 följare på instagram och få en plats i Melodifestivalen.

Foto: Peter Wixtröm

Men så här: Drillats har han definitivt. Ingen blir så här bra i kamerorna, i intervjuer och på scenen efter att ha sjungit i sitt pojkrum. Och Laila Bagge har definitivt ett finger med i spelet. Hon är ju hans manager. Bishara har definitivt tränat stenhårt för att få till det här så bra som han levererar varenda gång.

alcazar Benjamin Ingrosso David Lindgren david lindgren esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Jon Henrik Fjällgren Lina Hedlund loreen melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland saade sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Felix Blom
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB