Startsida / Inlägg

Lina Hedlund tror inte folk vet vem hon är: ”Jag är den mörkhåriga i Alcazar”

av Tobbe Ek

Lina Hedlund är inte säker på att folk har koll på vem hon är, trots 11 år i Alcazar och dessförinnan ett flertal musikaler och att hon tävlade i Melodifestivalen både 2002, med syrran Hanna Hedlund, och 2003 solo med låten Nothing can stop me.

Foto: Peter Wixtröm

– Jag är den mörkhåriga i Alcazar, sen tror jag inte att man vet så mycket mer, sa hon när jag pratade med henne i går kväll.

Idag får vi se hur hennes och alla andra artisters nummer ser ut på scenen. Först är det presskonferens i arenan med artisterna vid 12:30 och sen börjar artisternas rep, så häng med här i bloggen efter lunch så kommer ni få all info ni kan tänka er om allt viktigt och oviktigt som händer.

alcazar Anton Ewald Benjamin Ingrosso christer björkman Danny Saucedo eric saade esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Lina Hedlund loreen melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB