Startsida / Inlägg

Tågkaos på väg till Leksand

av Tobbe Ek

Nu bär det iväg till Leksand. Jag sitter på tåget som precis lämnade Stockholm. I slutet av förra veckan fick jag, precis som massor av artister beskedet från SJ att våra tåg till Leksand och Tällberg där de flesta kommer bo, var inställt.

SJ har ställt in en stor mängd avgångar till Leksand, både idag och på fredag. Så alla artister som skulle åka tidigare i morse, strax efter 08 har fått boka om. Skönt med sovmorgon så klart, men det blir ju mindre skoj om man inte hinner i tid till sin repetition eller till allt annat som skulle hinnas bli gjort idag.

Här på tåget har jag i alla fall än så länge sett Lovers of Valdaro, Jon Henrik Fjällgren, Omar Rudberg och Rebecka Karlsson. Och flera personer ur SVT:s produktion.

Dolly Style skull inte ha kommit i tid till sin repetition med det här tåget och körs därför upp till Leksand i hyrbil. Och jag fick precis höra att flera ur SVT:s produktion blivit tvungna att ta fakirtåget vid 06 i morse, för att hinna fram och göra sina jobb.

alcazar Anton Ewald Benjamin Ingrosso christer björkman Danny Saucedo eric saade esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Lina Hedlund loreen melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB