Startsida / Inlägg

Dana International ska mima sig igenom sin mellanakt

av Tobbe Ek

Dana International gör Just the way you are som mellanakt, men det bryts mitt i och det är uppenbart att hon kommer att mima, för sången hörs medan Dana International står helt still och inte rör på läpparna.

Nu kommer ja ginte rapportera mer från genrepet för vi ska iväg på ett jobb. Men förhoppningsvis är jag tillbaka till kvällens sena rep och kan ge er det allra senaste från den repetition som bedöms av jurygrupperna, för det är ju vad kvällens rep används till. Det börjar 21 svensk tid.

alcazar Benjamin Ingrosso David Lindgren david lindgren esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Jon Henrik Fjällgren Lina Hedlund loreen melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland saade sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Felix Blom
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB