Startsida / Inlägg

Edward och Charlotte har 27 sidor manus – bara till ikväll

av Tobbe Ek

Edward af Sillén och Charlotte PErrelli dök precis upp här i presscentret och Edward visar upp kvällens manus. Ni kanske tror att de sitter och chittchattar lite så där spontant ikväll, men för att kunna vara kommentator i Eurovision så behöver man förbereda sig rejält. Och Charlotte och Edward har 27 sidor manus, bara till kvällens semifinal. 27 sidor! Det ni!

alcazar Anton Ewald Benjamin Ingrosso christer björkman Danny Saucedo eric saade esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Lina Hedlund loreen melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB