Startsida / Inlägg

Knepigt scenbyte med danska jättestolen

av Tobbe Ek

Den danska stolen som Leonora har med sig på scenen är enormt stor. Tv-producenten har varit tvungen att lägga in det där extra samtalet i greenroom med Conchita för att man skulle hinna scenbytet. Det kommer bli hektiskt efter också, när stolen ska bort och John Lundviks ljusrigg ska in.

Leonora fortsätter med sin något skräckslagna uppsyn. Men den här Lemon tree-inspirerade låten är så trallig så jag tror inte att det gör något. Jag tror att hon tar sig vidare. Nu dags för John Lundvik!

Foto: Peter Wixtröm

(Bild från genrepet)

alcazar Benjamin Ingrosso David Lindgren david lindgren esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Jon Henrik Fjällgren Lina Hedlund loreen melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland saade sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Felix Blom
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB