Startsida / Inlägg

Luca Hänni lär charma sig till final

av Tobbe Ek

Schweiz Luca Hänni har bra energi i en härlig låt som definitivt kommer fylla dansgolv i sommar. Dansbreaken är effektiva utan att ta fokus från låten ooch Luca kan både dansa och sjunga tillräckligt bra. Hans solodansbreak är kaxigt och snyggt och när dansarna kommer tillbaka in så når numret sin klimax. Han kommer garanterat att charma sig till final.

alcazar Anton Ewald Benjamin Ingrosso christer björkman Danny Saucedo eric saade esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Lina Hedlund loreen melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB