Startsida / Inlägg

Luca Hänni lär charma sig till final

av Tobbe Ek

Schweiz Luca Hänni har bra energi i en härlig låt som definitivt kommer fylla dansgolv i sommar. Dansbreaken är effektiva utan att ta fokus från låten ooch Luca kan både dansa och sjunga tillräckligt bra. Hans solodansbreak är kaxigt och snyggt och när dansarna kommer tillbaka in så når numret sin klimax. Han kommer garanterat att charma sig till final.

alcazar Benjamin Ingrosso David Lindgren david lindgren esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Jon Henrik Fjällgren Lina Hedlund loreen melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland saade sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Felix Blom
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB