Startsida / Inlägg

Madonnas råd till alla deltagarna

av Tobbe Ek

– Det första jag vill säga är att ni är alla vinnare vad som än händer. Anledningen till att jag tror det beror på att det inte har varit lätt att ta er hit. Först behövde ni ha en dröm coh följa den, ni har fått offra mycket för att äntligen kunna nå hit och det är vad som gör en vinnare, säger hon från scenen.
– Det som för oss alla hit är musik. Så låt oss aldrig underskatta musikens kraft för att föra oss samman. Eller för att citera en underbar låt: ”Music makes the people come together, yeah”, säger hon och får hela greenroom att sjunga den textraden tillsammans.

alcazar Benjamin Ingrosso David Lindgren david lindgren esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Jon Henrik Fjällgren Lina Hedlund loreen melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland saade sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Felix Blom
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB