Startsida / Inlägg

Malta har kämpat med scenshowen

av Tobbe Ek

Malta har kämpat med sin scenshow, testat två helt olika varianter på sina rep och det är så kalrt att jobba mot en tv-produktion som inte håller den internationella standard som Eurovision har skämt bort oss med.

Men Michela och de svenska dansarna jobbar på bra och jag tycker att energin är på rätt nivå idag. Kanske är Michela lite osäker och hon missar en del kameror, men det är ju gansk aoklart om det är hon eller om det är tv-produktionen som missar.

Foto: Peter Wixtröm

(Bild från genrepet)

Taggar malta
alcazar Benjamin Ingrosso carola david lindgren David Lindgren esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Jon Henrik Fjällgren loreen melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland saade sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB