Startsida / Inlägg

Nu tycks Estlands specialeffekt funka

av Tobbe Ek

Estlands Victor Crone sjunger lite svajigt i inledningen idag. De har ju jobbat i flera dagar för att få till en specialeffekt där det ska kännas som att Victor är inne i en storm och nu funkar det äntligen hyfsat i slutet.

Foto: Peter Wixtröm

Men sången låter inte bra nu. Det är många partier där Victor skulle må bra av att få mer röststöd bakom scenen. Han sjunger betydligt bättre än så här, det har jag hört förut, men kanske spökar nerverna…

Foto: Peter Wixtröm
alcazar Benjamin Ingrosso David Lindgren david lindgren esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Jon Henrik Fjällgren Lina Hedlund loreen melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland saade sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori, Patric Hamsch
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB