Startsida / Inlägg

Zena är bra – men hon har ingen jury

av Tobbe Ek

Zena från Vitryssland nu, hon gör abra ifrån sig, men mer spännande är kanske att den vitryska kören har sparkats inför kvällens final. Efter semin så avslöjade de vad de röstat på och det får man inte göra så EBU har gått in och gett dem kicken hela högen. Istället kommer ett aggreggerat poängsystem att delas ut. Ja, det låter lite märkligt, men googla det om ni vill veta mer om hur det funkar.

(AP Photo/Sebastian Scheiner)
alcazar Benjamin Ingrosso David Lindgren david lindgren esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Jon Henrik Fjällgren Lina Hedlund loreen melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland saade sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Felix Blom
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB