Startsida / Inlägg

Tidigt morgonskvaller i kulissen – och stor risk att jag haft fel…

av Tobbe Ek

Nu är det bara timmar kvar tills SVT:s presskonferens. Jag vet att det finns artister som för några veckor sedan fått besked från SVT om att de då var med och slogs om de sista platserna, igår kväll fortfarande väntade på definitivt besked. Skulle de bege sig till tv-huset för presskonferens idag eller inte?

Och tidigt på morgonen nu rullade det in fler namn från olika håll, som det har snackats om under hösten men som inte kunnat bekräftats. Att Malou Prytz rest till Stockholm från sitt hem i Småland borde ju skicka en och annan signal. Och nu verkar det som att hon ska vara med och tävla.

Malou Prytz i Mello 2019 Foto: Robin Lorentz-Allard

Och mycket pekar på att Mendez också kan vara en av dem som presenteras idag.

Mendez på Pride 2019 Foto: Carolina Byrmo

Men med tanke på att jag gjorde en enorm bruttolista igår med namn som var inne eller ute så är det svårt att justera in fler namn nu. Dock säger magkänslan att jag har haft fel på någon som varit på vår lista över 24 namn. Jag får nog göra en offentlig avbön och be om ursäkt senare idag.

alcazar Anton Ewald Benjamin Ingrosso christer björkman Danny Saucedo eric saade esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Lina Hedlund loreen melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB