Startsida / Inlägg
DET HÄR ÄR EN PLUS-ARTIKEL

En andra genomlyssning: Frida Öhrns Bonnie Tyler-ligh-tröst, William Stridhs Ted Gärdestad-oskyldiga sockersötma, formulär 1A-Nanne, Victor Crones Avicii-pop, Ellen&Simons Shallow-duett, Jakob Karlbergs falsettrefräng, Hanna Ferms Eurovision-pop

av Tobbe Ek

En andra genomlyssning: Frida Öhrns Bonnie Tyler-ligh-tröst, William Stridhs Ted Gärdestad-oskyldiga sockersötma, formulär 1A-Nanne, Victor Crones Avicii-pop, Ellen&Simons Shallow-duett, Jakob Karlbergs falsettrefräng, Hanna Ferms Eurovision-pop

Nu får vi höra alla låtar en andra gång. Jag uppdaterar det här inlägget vartefter vi får höra låten. Frida Öhrns We are one är snygg arenacountry och att hon kan sjunga vet vi som varit med förr. Det här kan bli ett litet sologenombrott för henne och henens härligt...
Anton Ewald Benjamin Ingrosso christer björkman Danny Saucedo eric saade esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Jon Henrik Fjällgren loreen Mariette Hansson melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland sanna nielsen schlager Wiktoria Johansson
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Jennifer Laxén
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB