Startsida / Inlägg

En Supernatural – och Klara

av Tobbe Ek

Klara Hammarström var verkligen superglad på efterfesten trots den där nesliga femteplatsen. Hon festade och röjde och hade så roligt. Här tillsammans med härliga Linda Varg som ni nog känenr igen från Popstars-fenomenet Supernatural, även om hon hette Persson då

Vi funderade ett kort tag på att hitta Warner musics Robert Skowronski och starta en liten Supernatural 2.0. Men det var en mycket kortlivad plan eftersom jag inte kan sjunga och Klara och Linda inte behöver ett band för att vara stjärniga.

alcazar Anton Ewald Benjamin Ingrosso christer björkman David Lindgren eric saade esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Lina Hedlund loreen melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson saade sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB