Startsida / Inlägg

Felix Sandman får med sig publiken

av Tobbe Ek

Felix Sandman får med sig publiken som klappar takten i refrängen. Annars är det ju lite bökigt med den här typen av låt och framträdande där det inte direkt går att växla upp, sångmässigt eller krydda med pyro.

Foto: Robin Lorentz-Allard

Han kan bara leverera det som han alltid gör på scenen så snyggt som möjligt. Men det gör Felix och det märks att han har publikens stöd i arenan, det är väldigt effektfullt med handklapp genom alla Boys with emotions-partier.

Foto: Robin Lorentz-Allard
Anton Ewald Benjamin Ingrosso christer björkman Danny Saucedo eric saade esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Lina Hedlund Lisa Ajax loreen melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB