Startsida / Inlägg
DET HÄR ÄR EN PLUS-ARTIKEL

Mariette med sitt svagaste bidrag, Albin Johnséns typ av låt brukar fällas av Mello-publiken, Drängarnas groggdrickar-schlager, Amanda Aasas truliga tjejpop, Anis Don Demina tjatar till sig de redan frälsta, Faith Kakembos hångelhit, Mohombi bygger för länge

av Tobbe Ek

Mariette med sitt svagaste bidrag, Albin Johnséns typ av låt brukar fällas av Mello-publiken, Drängarnas groggdrickar-schlager, Amanda Aasas truliga tjejpop, Anis Don Demina tjatar till sig de redan frälsta, Faith Kakembos hångelhit, Mohombi bygger för länge

Nu får vi lyssna på alla låtar en gång till. Jag samlar intrycket från andra genomlyssningen i det här inlägget som uppdateras. Mariette Hanssons Shout it out har drag av David Lindgrens senare låtar i Melodifestivalen (alltså inte så mycket hans Shout it out). Skön pop, som blir lite anonym...
Anton Ewald Benjamin Ingrosso christer björkman Danny Saucedo eric saade esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Jon Henrik Fjällgren loreen Mariette Hansson melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland sanna nielsen schlager Wiktoria Johansson
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Hanna Lindström
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB