Startsida / Inlägg

Markus Larsson tycks bara bry sig om två låtar

av Tobbe Ek

Markus Larsson gjorde en mycket snabb recension av veckans startfält som han hade så roligt åt att han tog med den i vårt tv-inslag. (Ja, jag ser ut som ett ufo på bilden ovan, men med tanke att jag lägger upp bilder på alla andra när de ser ut som ufon kan jag ju inte särbehandla mig själv). Kolla tv-klippet nedan, så får ni veta vad jag och Markus tycker oms tartfältet.

alcazar Anton Ewald Benjamin Ingrosso christer björkman Danny Saucedo eric saade esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Lina Hedlund loreen melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB