Startsida / Inlägg
DET HÄR ÄR EN PLUS-ARTIKEL

Schlagertätare än nånsin

av Tobbe Ek
artikelbild

Schlagertätare än nånsin

Välkomstfesten är rejält schlagertät här i Eskilstuna eftersom alla som blivit invalda i Melodifestivalens Hall of fame också bjudits in hit. Eller vad sägs om Hanson, Carson och Malmkvist. Melodifestivalens tävlingsproducent, Christer Björkmans kronprinsessa Karin Gunnarsson. Linda Bengtzing.   Thomas G:son och Peter Boström. Marcos Ubeda, som bland annat skrivit...
Anton Ewald Benjamin Ingrosso christer björkman Danny Saucedo Dotter eric saade esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Jon Henrik Fjällgren Liamoo Lisa Ajax loreen Mariette Hansson Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson sanna nielsen schlager
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB