Startsida / Inlägg

Hur många bröder och vad var regnbågsfärgat, Mohombi?

av Tobbe Ek

Alltså det här med Mohombi och hans bröder. Det var så många av dem. Var jag än vände mig så var det en ny snubbe som sa att han var Mohombis brorsa.

– Nu har du sett den svartaste killen här inne, och han är min bror. Och här är den vitaste killen här inne och han är också min bror, skrattade Mohombi medan han fortsatte att presentera mig för jag vet faktiskt inte hur många.

Men många var det. Mohombi kunde liksom inte sluta bjuda på detaljerna:

– Min pappas spermier är regnbågsfärgade!

Ja, tack, då vet vi! Lätt generad. Eller kanske inte egentligen förrän jag skriver det här. Jag älskar ju den här snubben. Och hans otroligt vackra fru som när jag tog den här bilden sa:

– Oj, nej, nu har jag ju mitt fyra-på-morgonen-ansikte.

Eh, nä!

Anton Ewald Benjamin Ingrosso christer björkman Danny Saucedo eric saade esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Lina Hedlund Lisa Ajax loreen melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Joel Holmgren
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB