Startsida / Inlägg

Jobbiga mötet med manusförfattaren

av Tobbe Ek

En nyrakad David Sundin hittade Youtube-profilen och Mumbo jumbo-imitatören Daniel Norberg och manusförfattaren Robin Muhr på festen.

Foto: Pontus Orre

Robin hade strax före detta sagt hej till mig och presenterat sig som den som jag hatar.

Nej Robin, jag tycker inte det minsta illa om dig, jag är bara mycket arg över att Melodifestivalen i år ville vara varmt istället för vasst och därför tvingade dig att leva upp till den beställningen istället för att vässa tre superheta programledare till något riktigt spännande.

Det som var riktigt jobbigt var att Robin sa att han kände mig sen ”Sspekt”. Det är väldigt väldigt långt tillbaka i tiden. När jag var ung och med i ett fantastiskt teatergrupps-cabaret-kollektiv som hette just det. Tack gode gud var det sällan jag som skrev manus där. Jag bara misslyckades med att leverera punchlines…

Anton Ewald Benjamin Ingrosso christer björkman Danny Saucedo eric saade esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Lina Hedlund Lisa Ajax loreen melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Fred Balke
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB