Startsida / Inlägg

Limofärd till festen – men vem är artisten bakom ratten med nyblivet körkort?

av Tobbe Ek

Mina kära vänner i Schlagerfesten-podden har en tradition av att bjuda in några favoriter till en limousinefärd till välkomstfesten och där bjuda på lite lekar och bubbel. I år med The Mamas och Robin Bengtsson.

Vi älskar traditioner och just därför gav vi så klart några av årets finalister skjuts till välkomstfesten i Stockholm i en limo! Årets finalister är partyglada The Mamas – SE Vi trodde det skulle blir bara dom men, vi fick även spontanbesök av Robin Bengtsson!Som en liten överraskning råkade även chauffören vara en tidigare finalist… En riktigt härlig förfest! Hoppas ni ska ha lika kul när ni tittar som vi hade när vi åkte! Happy Mello! #melodifestivalen #melfest

Publicerat av Schlagerfesten Fredag 6 mars 2020

Och det är ett skönt, kaxigt gäng som dricker bubbel! Men vem är det som kör egentligen?

Bild: Schlagerfesten

Jo, det visar sig vara en artist med ett nytaget körtkort.

Bild: Schlagerfesten

Om ni inte känner igen så får ni gå in och kolla på klippet…

Anton Ewald Benjamin Ingrosso christer björkman Danny Saucedo eric saade esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Lina Hedlund Lisa Ajax loreen melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB