Startsida / Inlägg

Arvingarna i varsina taxibilar

av Tobbe Ek

Jag och vår fotograf Magnus Sandberg träffade Arvingarna i morse på artisternas hotell. Under säkra former med goda avstånd så klart, men det här med avstånden blir ibland lite fyrkantigt när SVT försöker planera.

Casper, Kim, Lasse och Tommy fick åka tåg till Stockholm på platser separarerade från varandra och hämtades också i varsina taxibilar.

Och nu pratar vi om ett band på fyra killar som spelat tillsammans i över 30 år. Och som sen ska trängas i en loge bakom scenen där SVT:s avståndslarm piper för att logen inte är stor nog. Ni vet avståndslarmet som alla i Annexet måste ha kring halsen och som piper och vibrerar om man är för nära varandra.

Från början hade SVT också tänkt att Arvingarna på scenen skulle vara minst 1,5 meter från varandra. Men nu har de ändrat sig. Varje scenakt räknas som ett hushåll, för de har så klart insett att det inte går att hålla avstånd på det sättet i varje sekund. Men egna taxibilar var redan inbokade, så då fick de resa på det sättet när de skulle till Stockholm.

alcazar Anton Ewald Benjamin Ingrosso christer björkman Danny Saucedo eric saade esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Lina Hedlund loreen melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB