Startsida / Inlägg

Dokusåpadeltagarna skickades hem – för att hämta mer dryck

av Tobbe Ek

Visst pågick det hotellrumsefterfester. Eller pågår, kanske. Jag är inte kvar på hotellet längre, men vet om både skivbolagsfolk, låtskrivare och artister som är där. Varje artist har ju sin egen bubbla som de umgås i så då är det väl klart att de ska kunna få fira lite också.

Precis innan jag lämnade hotellet såg jag två dokusåpa-profiler och Melodifestival-älskare som blev ivägskickade för att hämta mer dryck. Hotellet får ju inte servera något efter 20, men vad folk gör på sina hotellrum kan inte kontrolleras.

Och dokusåpadeltagaran, som är vänner med minst en av artisterna, erbjöd sig att springa hem för att hämta det som månne finnas i hemmets skafferier. För att förlänga nattens förhoppningsvis coronasäkras stök.

alcazar Anton Ewald Benjamin Ingrosso christer björkman Danny Saucedo eric saade esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Lina Hedlund loreen melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB