Startsida / Inlägg

Min tippning står nog kvar efter genrepet

av Tobbe Ek

Hur ska man tippa det här då?

Det var flera som lyfte sig under genrepet.

Men jag tror att jag står fast vid samma tippning som efter torsdagens repetitioner.

Jag tror att det blir svårt för någon annan att slå Tusse eller Charlotte och sno åt sig en finalplats. Mustasch lär absolut ta sig vidare till Andra chansen och Elisa tar den andra platsen där. Klara, Emil och Alvaro kommer behöva kämpa för att slå sig in där och leverera sitt absolut yttersta och några växlar till, skulle jag säga.

Tror ni annorlunda, är ni bättre än vad jag är på att tippa resultatet rätt så gå in och tävla mot mig och hela svenska folket i vår tävling Schlager Manager. All info här. Direkt till tävlingen här.

Och jag har ju tippat helt åt fanders hittills i år, så jag lär väl ha fel den här gången också.

alcazar Anton Ewald Benjamin Ingrosso christer björkman Danny Saucedo eric saade esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Lina Hedlund loreen melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB