Startsida / Inlägg

Schlagerkoll: om Mustaschs chanser i tävlingen

av Tobbe Ek

Ni kanske redan har upptäckt det, men sent igår kväll kom det senaste avsnittet av Schlagerkoll, så in och lyssna om ni vill veta allt om veckans startfält och vad Jenny, jag och Markus tycker och tänker!

Vi pratar så klart om förra veckans sändning, oron inför den här veckan. Startfältet, favoriterna och också om vår rapportering om Mustasch och om det kan påverka bandets resultat i tävlingen. Spoiler: I mitt huvud är det alltid de tre minuterna på scenen som är helt avgörande för resultatet i tävlingen.

Finns på länkarna här, eller där ni annars brukar lyssna på poddar.

 

alcazar Anton Ewald Benjamin Ingrosso christer björkman Danny Saucedo eric saade esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Lina Hedlund loreen melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB