Startsida / Inlägg

Missa inte: Så ska Eurovision bli av i Rotterdam

av Tobbe Ek

Om ni undrar hur Eurovision song contest ska kunna bli av, vad EBU har för reservplaner och vad som krävs av Tusse och den svenska delegationen för att kunna vara på plats så tycker jag att ni ska köpa tidningen idag.

Eller så kan ni läsa online så klart, för den som har plus.

Jag har skrivit en förhoppningsvis heltäckande genomgång av EBU:s olika scenarier, krav på deltagare, delegationer och press och förutsättningarna för reservplanen, med förinspelade framträdanden. Där Tusse redan har spelat in sitt.

alcazar Anton Ewald Benjamin Ingrosso christer björkman Danny Saucedo eric saade esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Lina Hedlund loreen melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB