Startsida / Inlägg
DET HÄR ÄR EN PLUS-ARTIKEL

Nu finns finalen redan – i Lego

av Tobbe Ek
artikelbild

Nu finns finalen redan – i Lego

Strax efter att startordningen var ute fick jag också den här länken. Melodifestivalfinalens snabbrepris – i Lego. Ni har sett det förut, Alexandro Kröger som är både Eurovisionnörd och legofantast. Älskar det här! https://www.youtube.com/watch?v=Ru8Om-4kRFY Och hur smickrande är det inte att ha fått bli en legofigur?    
Anton Ewald Benjamin Ingrosso christer björkman Danny Saucedo eric saade esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Jon Henrik Fjällgren loreen Mariette Hansson melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland sanna nielsen schlager Wiktoria Johansson
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB