Startsida / Inlägg

Så här tippar jag efter sista genrepet

av Tobbe Ek
Bild från fredagens genrep Foto: Jimmy Wixtröm

Ja, där var genrepet över. Det är tuffa dueller att tippa alltså.

Men jag står nog fast vid att jag tror att Alvaro Estrella tar hem duellen mot Lillasyster. Jag tror att Alvaro går hem bredare i alla åldersgrupper.

Jag tror också att Paul Rey slår ut Frida Green, han säkerhet och charm på scenen kommer tilltala fler än Frida Greens pampiga ballad tror jag.

Eva Rydberg och Ewa Roos mot Clara Klingenström är svårare. Här har vi sett Klingenström få ett enormt genombrott och hennes låt streamas bra på Spotify. Men jag tror att Eva Rydberg och Ewa Roos vinner både de yngre och de äldsta åldersgrupperna med sin tiktok-hit. Så här ändrar jag mig till att Ewvorna nog tar hem den här duellen ändå.

Klara Hammarström mot Efraim Leo är också tuff. Jag tycker att Hammarström är mer färdgibakad som artist. Men Leo har verkligen växt med de sista repen och med tanke på att pop-pojkar brukar ha en fördel i duellerna så tror jag att han tar hem det.

Vill du tävla i tippningen mot mig, dina vänner och familj eller hela Sverige så gör du det på Schlager Manager, all info här, fina priser att vinna.

alcazar Anton Ewald Benjamin Ingrosso christer björkman Danny Saucedo eric saade esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Lina Hedlund loreen melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB