Startsida / Inlägg

Gjon’s tears: ”Så lycklig över att det här kunde bli av”

av Tobbe Ek
Foto: Robin Lorentz-Allard

– Vet du, det är en sån konstig tid med covid, vi kunde inte förvänta oss att det här skulle kunna bli av. Att se alla folk (i arenan) och tänka på min familj hemma. Jag är så lycklig över att jag kunde få vara här för att få göra det här. Jag är så lycklig över att det här kunde hända och att folk gillade det. Jag vet att jag inte var perfekt men det viktigaste är att vara mänsklig och det var jag. Jag försöker alltid vara en bättre version av mig själv än jag var igår. Med dem i arenan och alla som tror på mig, säger Gjon’s tears.

Foto: Robin Lorentz-Allard
Foto: Robin Lorentz-Allard

– Jag försöker utmana mig själv, inte bara sitta vid pianot. Jag försöker röra på mig på senen, jag vill inte påstå att jag dansade, för jag är ingen dansare. Men Sacha har utmanat mig att vara mig själv och leka med kontraster, ibland med aggressiva rörelser, precis som livet är, säger han om sin dans och samarbetet med svenska koreografen Sacha Jean-Baptiste.

Schweiz ska tävla i första halvan.

alcazar Anton Ewald Benjamin Ingrosso christer björkman Danny Saucedo eric saade esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Lina Hedlund loreen melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB