Startsida / Inlägg

Manizha om hatarna: ”De är inte älskare, det är de inte”

av Tobbe Ek
Foto: Robin Lorentz-Allard

– Det är en otrolig känsla att vi kunde göra en semifinal med publik, jag vill säga till arrangören att yes, musiken är tillbaka, säger Manizha.

Foto: Robin Lorentz-Allard

Fråga från publiken: Vad vill du säga till hatarna?

– Oh my god. Igen, ska vi ge uppmärksamhet till hatarna? Men jag vill säga en sak, de här två månaderna har varit lite utmattande. Hatare, det är ett ord som jag inte gillar, men de är inte älskare, det är de verkligen inte. Men det som gjorde mig mest ledsen var att folk sa till mig att jag aldrig skulle kunna ta mig till final med en sång på ryska. Men jag är en rysk kvinna som har tagit mig till final med en låt på ryska.

Foto: Robin Lorentz-Allard

Manizha drar första halvan.

Anton Ewald Benjamin Ingrosso christer björkman Danny Saucedo eric saade esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Lina Hedlund Lisa Ajax loreen melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB