Startsida / Inlägg

Okej, så här tippar jag ikväll

av Tobbe Ek

Alltså, jag brukar ju försöka undvika att tippa. Men i Eurovision-semifinalerna är det ändå lite spännande att se hur många man lyckas pricka. Min tippning får inte ändras före sändningen, till skillnad från alla er där hemma som har sändningen på er och kan känna vad som ”händer” för tv-tittarna. Det gör det till en speciell skillnad. Jag brukar inte vara så bra på att tippa, nåt år hade jag nog 9-9, men jag har aldrig haft full pott så vitt jag minns.

Men här är min tippning, över vilka jag tror tar sig till final:

Litauen
Ryssland
Sverige
Cypern
Norge
Kroatien
Belgien
Azerbajdzjan
Ukraina
Malta

Det jag velat över är om Israel ska lyckas ta sig in och vilket land de i så fall slår ut. Det skulle kunna vara Belgien eller möjligen Azerbajdzjan eller Kroatien, men jag tippar nog så här ändå.

Anton Ewald Benjamin Ingrosso christer björkman Danny Saucedo eric saade esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Lina Hedlund Lisa Ajax loreen melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linnea Digerstedt
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB