Startsida / Inlägg

Osäker utgång – Tusse på 13:e plats nu

av Tobbe Ek

Det är ett otroligt ovisst år i år med många låtar som kan ta hem segern, även om Italien legat ganska stadigt i topp hos spelbolagen de senaste dagarna. Under repetitionsveckorna har Frankrike och Malta varit där upp i topp ett antal gånger också, medan även Ukraina, Island, Schweiz och i viss mån Litauen, har varit uppe och nosat på topplaceringar.

Sverige och Tusse däremot har sjunkit, från att ändå finnas med på topp 5 precis när repetitionerna drog igång för två veckor sen till att nu ha parkerat på 13 plats på Eurovisionworlds sammanställning av de största vadslagningsbyråernas odds.

alcazar Anton Ewald Benjamin Ingrosso christer björkman Danny Saucedo eric saade esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Lina Hedlund loreen melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB