Startsida / Inlägg

Rykten på stan: Flo Rida har spottats i Rotterdam

av Tobbe Ek

Kan det verkligen stämma? Vi är ju många som har avfärdat det som ett pr-stunt från San Marino och att Flo Rida aldrig tänkt komma till Eurovision över huvud taget. Men nu rapporteras det att den amerikanska rapparen har synts på stan.

Det är Paul Jordan, tidigare pressansvarig för Eurovision och som använder Instagram-kontot Dr Eurovision efter att ha doktorerat om tävlingen, som lagt upp en bild i sin Instagram story som senare raderats.

Men flera följare har tagit skärmdumpar av bilden som nu sprids på bland annat Reddit.

Jag kan inte avgöra om det verkligen är Flo Rida på bilden, men det vore ju verkligen roligt i alla fall. San Marinos huvudartist Senhit har hela veckan spätt på rykten om att han kanske inte kommer, exempelvis genom min intervju på turkosa mattan i söndags.

Anton Ewald Benjamin Ingrosso christer björkman Danny Saucedo eric saade esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Lina Hedlund Lisa Ajax loreen melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB